Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Personvernerklæring

Takk for at du besøker nettsiden vår og viser interesse for våre tjenester. Vi verdsetter personvernet ditt, og vi vil forsikre deg om at all informasjon du gir oss gjennom kontaktskjemaet på denne nettsiden vil bli behandlet med største forsiktighet og i samsvar med gjeldende personvernlover.

Informasjon vi samler inn

Gjennom kontaktskjemaet på nettsiden vår kan vi samle inn følgende personlige opplysninger:

  • Navn: Vi ber om ditt navn for å kunne henvende oss til deg på en personlig måte i all fremtidig kommunikasjon.
  • Telefonnummer: Vi ber om ditt telefonnummer for å kunne kontakte deg direkte ved behov eller dersom det oppstår spørsmål knyttet til din henvendelse.
  • E-postadresse: Vi ber om din e-postadresse for å kunne sende deg viktig informasjon, svare på dine spørsmål og holde deg oppdatert om eventuelle relevante nyheter eller tilbud.

Formål med datainnsamlingen

Den innsamlede informasjonen blir kun brukt til følgende formål:

  • Kommunikasjon: Vi bruker dine oppgitte kontaktdata (navn, telefonnummer og e-postadresse) til å svare på henvendelsen din og opprettholde nødvendig kommunikasjon angående dine spørsmål, forespørsler eller eventuelle andre henvendelser du måtte ha.

Informasjonsdeling

Vi forsikrer deg om at vi ikke selger, leier ut eller på noen måte gir bort din personlige informasjon til tredjeparter, med mindre vi har ditt uttrykkelige samtykke eller er pålagt å gjøre det i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Informasjonssikkerhet

Vi tar personvern og informasjonssikkerhet svært alvorlig. Vi har implementert nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert tilgang, endring, tap eller annen form for ulovlig behandling. Vi begrenser tilgangen til dine personopplysninger til ansatte eller tjenesteleverandører som trenger denne informasjonen for å kunne utføre spesifikke oppgaver relatert til formålene beskrevet ovenfor.

Lagring av data

Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, med mindre lengre oppbevaringstid er påkrevd eller tillatt i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen etter behov. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettsiden vår, og det oppfordres til å gjennomgå personvernerklæringen med jevne mellomrom.

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål, bekymringer eller ønsker å utøve dine rettigheter knyttet til personvernet ditt, er du velkommen til å kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen som er oppgitt på nettsiden.

Tusen takk! Din melding har blitt mottatt, og vi vil svare deg så fort som mulig!
Oi oi! Her var det noe som gikk galt! Prøv gjerne en gang til, eller kontakt oss på telefon/e-post om problemer fortsetter å oppstå.

Ta kontakt med oss og motta et uforpliktende tilbud!